úterý 26. ledna 2016

Naše bydlení II.

V pondělí 4. 1. 2016 nám přišla sms od čínské paní domácí, že se máme do 15. 1. 2016 odstěhovat z Woodlands. Pronajala byt jedné rodině na dlouho dobu. Chápeme její počínání, avšak hledání nového bydlení se nám moc nezamlouvalo. V 10 dnech sehnat byt v dobré lokalitě není úplně lehké. Buď je problém s páry (většinou chtějí jen jednu osobu), s vybavením domu, se spolubydlícíma nebo se vzdáleností. Nakonec jsme vybrali bydlení v Dianella. Je to poměrně daleko jak od centra, tak od školy, ale majitelé jsou Bulharka s Welšanem a máme celou část baráku jen pro sebe. Spolu s neomezenou wifi, jsme s náklady ještě lépe než ve Woodlands. Od příštího měsíce si už nekupuji tak velký balíček internetu do mobilu. Naše místo můžete vidět na mapě u článku "náš vozový park". 
Momentálně máme tedy svojí bytovou jednotku se vším vybavením. K dipozici je tu plně vybavená kuchyně, pračka i dokonce televize. Jediná nevýhoda je absence klimatizace. Jedeme jen na stropní větráky a ty opravdu při pořádných vedrech nestačí.  

Pohled ze předu na barák a naše dvě auta
Pohled na vchod na dvůr
Pohled na naší část - ze strany okno do ložnice, velké okno je do jídelního koutu a menší okno na pravé straně do kuchyně
Sušák na prádlo v pozadí s chill out zónou - kulečník, sezení a gril
Chill out zóna

Pohled  na vchod
Kuchyň
Pohled od vchodu
Obývák s jídelním koutem
Obývák se vchodem do koupelny a do ložnice
Pohled od ložnice do zbytku bytu
Koupelna 
Ložnice
Ložnice 



Žádné komentáře:

Okomentovat