neděle 29. května 2016

Fremantle Heritage Festival Car Show

Na sobotní odpoledne jsme si naplánovali výlet na Car Show ve Fremantle a pozdější oběd ve vietnamské restauraci. Vyjeli jsme ze Scarborough pár minut po jedenácté a na místě jsme byli za třicet minut. Zaplatili jsme si parkování na 3 hodiny a šli se dívat na auta. Následuje pár desítek fotografíí nádherných aut. 


Týnka se zamilovala do Camaro SS z roku 1968









Prohlížení aut narušil rachot obrovské lodi jménem Tosca patřící společnosti Wallenius Wilhelmsen Logistics, která je pouze na přepravu aut a má kapacitou 6500 vozů.






















Po prohlídce aut následoval pozdější oběd v nedaleké vietnamské restauraci iPho. Oběd jsme málem nestihli, protože většina restaurací má pro nás zvláštní provozní dobu. A to od 12 do 14:30 na obědy, a poté až od 17 na večeře. My do restaurace došli v 14:20 a obsluha nám sdělila, že si musíme rychle objednat. Šli jsme na jistotu a dali jsme si grilované vepřové maso s jarním závitkem a salátem na lůžku z nudlí, zdobené arašídy, šalotkou a podávané s rybí omáčkou. A to vše jsme zapíjeli teplým čajem a moc si pochutnali.



Pár fotek, které jsme stihli udělat cestou z restaurace k zaparkovanému autu.


Muzeum vraků lodí




Žádné komentáře:

Okomentovat